Новорічний салат «Змійка в беконі»

Інгредієнти:

  • Яловичина відварна,
  • огірок свіжий,
  • корнішони мариновані,
  • яйце відварне,
  • яблуко зелене кисле,
  • зелень,
  • майонез,
  • сметана,
  • гірчиця зерниста,
  • бекон сирокопчений в нарізці,
  • картопля відварна.

Спосіб приготування:

  1. Відварити м’ясо, яйце зварити. Всі інші інгредієнти ріжемо тонкою соломкою і кладемо в миску. Потім туди ж трем на тертці яйце і картоплю, постарайтеся зробити це акуратно, що б не втратити пишність цих продуктів! Для заправки, візьміть майонез і сметану (50 на 50), додайте за смаком гірчицю, сіль і перець і відправте все це до наших овочів! Перемішайте і все, салат готовий!
  2. Потім розкладіть харчову плівку на столі і викладіть салат у вигляді ковбаски. Після чого закрутіть дуже туго і залиште на хвилин 30, що б форма схопилася. Після чого розріжте вздовж, з одного боку і покладіть на тарілку, розрізом в низ. Надайте форму і приберіть плівку, тільки акуратно, що б салат не розсипався! Тепер зверху кладемо наш смачний бекончик і прикрашаємо у вигляді змії! Робимо оченята, язичек і до столу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *