Огірки, фаршировані грибами

Огірки, фаршировані грибами

Інгредієнти:

  • 200 г маринованих або солоних грибів,
  • 2—3 огірки,
  • 1 —2 ст. ложки тертого хрону,
  • 4—5 ст. ложок сметани,
  • помідор або червоний перець,
  • кріп або зелень петрушки,
  • столовий оцет або лимонний сік,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Очищені огірки розрізають — невеликі уздовж на 2 частини, великі — на 4—5 частин завдовжки 5—6 см (огірки з м’якою ніжною шкірочкою не чистять). Видаляють насіння, зберігаючи цілісність шматочків, і кожний з них солять.
  2. Гриби шаткують, змішують зі сметаною, додають сіль, тертий хрін, оцет, усе перемішують і отриманою масою фарширують огірки.
  3. Прикрашають зеленню і скибочками помідора або перцю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *