Спосіб приготування:
- На 5 літрових банок варимо маринад: 7 ст. води, 1 ст. оцту, 1 ст. цукру, 2 ст. ложки солі, 7-8 ст. ложки кетчупу чілі. Варимо суміш до кипіння.
- На дно 1 банки: 1 гвоздика, 1 горошина духмяного перцю, 3 горошини чорного перцю. Зверху складаємо огірки, заливаємо маринадом і стерилізуємо 10 хв.
- Смачного!
Дякую
в минулому році робила такі огігочки,тільки на дно баночки клала часник.зараз скуштуємо по вашому рецепту .думаю будуть смачненькі 😉
Огірочки просто бомба,зробила на замовлення рідних,не думала що буду закривати і цього року.Думаю,що наступних…років,вони не вийдуть з нашого раціону.
А я добавляю ще суцвіття кропу,1 гвоздичку на 1 л.банку та пів чайної ложечки немеленого коріандру. ДУУУЖЕ. СМАЧНО!!!
Такие маринованные с кетчупом огурчики можно будет кушать уже через месяц.
Я роблю такі огірочки вже 5 років точно і 2 роки підряд по такому рецепту закриваю маленькі кабачки додатками) дуже смачно!!!
Дольками)))
Дуже смачні огірочки вже три роки поспіль роблю