Огірки мариновані з кетчупом чілі

Спосіб приготування:

  1. На 5 літрових банок варимо маринад: 7 ст. води, 1 ст. оцту, 1 ст. цукру, 2 ст. ложки солі, 7-8 ст. ложки кетчупу чілі. Варимо суміш до кипіння.
  2. На дно 1 банки:  1 гвоздика, 1 горошина духмяного перцю, 3 горошини чорного перцю. Зверху складаємо огірки, заливаємо маринадом і стерилізуємо 10 хв.
  3. Смачного!

Коментарі

  1. в минулому році робила такі огігочки,тільки на дно баночки клала часник.зараз скуштуємо по вашому рецепту .думаю будуть смачненькі 😉

  2. Огірочки просто бомба,зробила на замовлення рідних,не думала що буду закривати і цього року.Думаю,що наступних…років,вони не вийдуть з нашого раціону.

  3. А я добавляю ще суцвіття кропу,1 гвоздичку на 1 л.банку та пів чайної ложечки немеленого коріандру. ДУУУЖЕ. СМАЧНО!!!

  4. Такие маринованные с кетчупом огурчики можно будет кушать уже через месяц.

  5. Я роблю такі огірочки вже 5 років точно і 2 роки підряд по такому рецепту закриваю маленькі кабачки додатками) дуже смачно!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *