Огірки мариновані

Інгредієнти На дно 1 банки:

  • 5-6 горошин чорного перцю,
  • 1-2 листочки лаврового листка,
  • корінь або листок хреню (може бути листя смородини),
  • 2 зубки часнику,
  • кріп,
  • петрушка.
  • Зверху огірочки.
  • Мариновані огірки

Маринад:

  • 5 л. води,
  • 400 г оцту,
  • 200 г солі,
  • 100 г цукру.
  • Скип’ятити.

Спосіб приготування:

  1. Коли маринад закипить, залити огірки.
  2. Стерилізувати банки 15 хв.(доки огірки не поміняють колір).

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *