Оладки з кабачків

Оладки з кабачків

Інгредієнти:

  • 1 кг кабачків,
  • 2,5 склянки пшеничного борошна,
  • 4 яйця,
  • 8 ст. ложок вершкового масла,
  • сіль,
  • півсклянки сметани.

Спосіб приготування:

  1. У промитих і очищених кабачків видаляють серцевину з насінням, нарізають їх скибочками, пропускають крізь м’ясорубку, додають яйця, сіль, борошно і добре розмішують. Якщо маса буде густою, її можна розбавити молоком.
  2. Смажать оладки на добре розігрітій сковороді.
  3. Оладки подають зі сметаною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *