Оленина тушкована з картоплею

Оленина тушкована з картоплею

Інгредієнти:

  • 150 г оленини,
  • 150 г картоплі,
  • 50 г ріпчастої цибулі,
  • 10 г оленячого жиру,
  • 50 г брусниці або журавлини,
  • перець чорний мелений,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Підготовлене м’ясо рубають на шматочки з кісточкою, кладуть у змащений жиром глиняний горщик і тушкують у духовці у власному соку до напівготовності. Додають нарізану великими скибочками картоплю, рубану ріпчасту цибулю, а через 10—12 хв — протерті ягоди брусниці або журавлини, спеції і тушкують до готовності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *