Осетрина смажена

Осетрина смажена

Інгредієнти:

  • 1,1 кг риби,
  • 30 г олії,
  • 1 г меленого чорного перцю,
  • 1 лимон,
  • 250 г соусу равігот,
  • 50 г вершкового масла,
  • 1 кг картоплі.

Спосіб приготування:

  1. Підготовлене філе осетрини нарізати на порційні шматки, посолити за смаком, посипати чорним перцем, вмочити в розтоплене вершкове масло або олію і смажити на решітці.
  2. Готову рибу загарнірувати картопляним пюре або смаженою картоплею (мекер) і лимоном. Окремо в соуснику подати соус равігот.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *