Основний білий рибний соус

Основний білий рибний соус

Інгредієнти:

  • 900 г рибного бульйону,
  • 80 г борошна,
  • 50 г масла.

Спосіб приготування:

  1. Гаряче біле, пасерування, приготоване на вершковому маслі, розбавити не дуже гарячим рибним бульйоном (1/3 частиною бульйону, призначеного для приготування соусу) і розмішати вінчиком так, щоб вийшла однорідна маса без грудок. Потім, постійно помішуючи, долити решту бульйону і варити протягом 20—25 хв. Під час варіння видаляти піну в міру скупчення її на поверхні соусу.
  2. Готовий соус посолити, після чого процідити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *