Овочевий суп із фрикадельками з яловичини

Овочевий суп із фрикадельками з яловичини

Інгредієнти:

  • 75 г яловичого фаршу,
  • 20 г ріпчастої цибулі кубиками,
  • 1 яйце,
  • панірувальні сухарі,
  • сіль,
  • мелений чорний і червоний перець,
  • 250 г овочевої суміші (зелений гороиіок, морква, цвітна капуста),
  • 50 г картоплі,
  • 250 г готового м’ясного бульйону,
  • рубана зелень петрушки.

Спосіб приготування:

  1. Додати у фарш цибулю, яйце, панірувальні сухарі й спеції і зліпити дрібні фрикадельки.
  2. Овочеву суміш готувати 6—9 хв із бульйоном і нарізаною кубиками картоплею.
  3. Додати до супу фрикадельки і довести до готовності за 2—4 хв.
  4. Розлити в бульйонні чашки, посипати зеленню петрушки і подавати до столу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *