Рецепт спагетті з грибами

Паста з грибами

Інгредієнти:

  • Спагетті 450 г,
  • Оливкова олія 6 ст. ложки,
  • Гриби, печериці – 350 г,
  • Часник – 3 зубчики,
  • Харчові дріжджі – 1/4 склянки (не обов’язково),
  • Зелена цибуля – 2-3 паростки.

Спосіб приготування:

  1. Приготуйте спагетті згідно інструкції на упаковці.
  2. Наріжте гриби і подрібніть часник.
  3. Розігрійте на сковороді олію на середній температурі, додайте гриби та часник і обсмажте 5 хв помішуючи поки гриби не стануть м’якими і рум’яними.
  4. В каструлі або в тій самій сковороді з’єднайте спагетті з грибами також додайте харчові дріжджі, сіль та перець за смаком і добре перемішайте.
  5. При подачі посипте нарізаною зеленою цибулею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *