Паста з овочами гриль і соусом песто

Інгредієнти:

  • Спагетті – 450 г,
  • Головки кукурудзи – 2 шт,
  • Середній жовтий кабачок,
  • Середній зелений кабачок,
  • Невеликий болгарський перець – 1 шт,
  • Зелена цибуля,
  • Оливкова олія – 2 ст. ложки,
  • Лимон – 1 шт,
  • Соус песто – пів склянки,
  • Помідори черрі – 450 г,
  • Петрушка, подрібнена.

Спосіб приготування:

  1. Нагрійте духовку, вище середньої температури.
  2. Тим часом готуйте спатетті згідно інструкції на упаковці. Промийте, добре процідіть і дайте повністю охолонути.
  3. Розріжте навпіл кабачки та перець, почистіть, вийміть насіння.
  4. Підсмажте на деко кукурудзу, кабачки, болгарський перець, цибулю із оливковою олією, сіллю та перцем 10 хв перевернувши один раз до легкого обвуглення.
  5. У велику миску з лимоном натерти 1/2 чайної ложки цедри і вичавити 2 столові ложки соку. Збийте в песто і по 1/2 чайної ложки кожної солі і перцю.
  6. Нарізати кубиками кабачки, перець і подрібніть цибулю; додати в миску з песто. Наріжте ядра з качанів кукурудзи; додати в миску разом з помідорами, петрушкою і вареними макаронами. Ретельно перемішати. Подавати при кімнатній температурі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *