Печеня по-кримському

Печеня по-кримському

Інгредієнти:

  • 150 г баранини,
  • 50 г яблук,
  • 20 г цибулі,
  • 5 г томата-пасти,
  • 20 г пряженого вершкового масла,
  • 300 г картоплі,
  • 20 г родзинок,
  • 5 г борошна,
  • 10 г сметани,
  • 5 г червоного портвейну

Для тіста:

  • 90 г пшеничного борошна,
  • 1 яйце,
  • 10 г води.

Спосіб приготування:

  1. Баранячу грудинку рубають на шматки, обсмажують, заливають сметанно-томатним соусом і тушкують 8— 10 хв.
  2. Яблука, нарізані дольками, по два шматочки м’яса, смажену картоплю кладуть у горщики, заливають соусом, у якому м’ясо тушкувалося, додають промиті родзинки і вино, закривають горщики тістом і ставлять у духовку на 8—10 хв.
  3. Подають у горщиках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *