Печінка в сметані

Печінка в сметані

Інгредієнти:

  • 600 г печінки,
  • 4 голівки цибулі,
  • 4 ст. ложки масла,
  • 1 ст. ложка борошна,
  • 8 картоплин,
  • 1 склянка сметани,
  • сіль, перець, зелень за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Яловичу печінку промити, видалити плівки, нарізати шматочками, обсмажити на маслі, додати пасеровану цибулю, сіль, перець, зелень петрушки, кропу, залити сметанним соусом, помістити на 15—20 хв у духовку і дати дійти до готовності.
  2. Готову печінку подавати до столу з відварною молодою картоплею або відварними макаронами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *