Печінковий торт

Інгредієнти:

  • 0,5 кг печінки,
  • 5 яєць,
  • 7-10 ст. ложки муки,
  • 5 цибулин,
  • майонез – 200г (1 банка),
  • олія,
  • часник,
  • твердий сир,
  • сіль,
  • перець.

Спосіб приготування:

  1. Печінку перемолоти на м’ясорубці, додати яйце, муку.
  2. 5 цибулин просмажити на маслі, половину додати до тіста, посолити, поперчити і спекти бліни на олії.
  3. Начинка: майонез змішати з рештою цибулі, змастити бліни, додати трохи часнику, зверху потерти твердим сиром і жовтком.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *