Печиво пісочне

Печиво пісочне

Інгредієнти:

  • 200 г борошна,
  • 125 г вершкового масла,
  • 75 г цукру,
  • 75 г манної крупи,
  • 40 г волоських горіхів.

Спосіб приготування:

  1. Змішати манну крупу, борошно і цукор, розтерти суміш із маслом до однорідної маси (без грудочок). Зробити з ретельно вимішаного тіста кулю і розкачати її у круглий корж. Вислати дно форми жиронепроникним папером, прорізаний у декількох місцях, і викласти на нього тісто. Посипати корж дрібно порізаними горіхами, ледь вдавлюючи горіхи в тісто. Випікати 5 хв на повній потужності.
  2. У середині тісто буде м’яким. Відразу ж розрізати його на порційні шматки й охолодити їх. Готове печиво повинно бути хрустким.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *