Перець фарширований бринзою і яйцями

Перець фарширований бринзою і яйцями

Інгредієнти:

  • 250 г солодкого перцю,
  • 100 г бринзи,
  • 1 яйце,
  • 30 г масла,
  • 1 г меленого червоного перцю.

Спосіб приготування:

  1. Відібрати міцні й прямі стручки перцю. Надрізати верхню широку частину стручка, відігнути її у вигляді кришечки, видалити стрижень з насінням, а перець промити.
  2. Бринзу розім’яти виделкою, вилити в неї яйця і додати мелений червоний перець.
  3. Усе добре перемішати, отриманою сумішшю наповнити підготовлені стручки і накрити їх кришечкою, щоб начинка не випадала при підсмажуванні.
  4. Потім перець обсмажити з усіх боків у розігрітому вершковому маслі й довести до готовності в духовці.
  5. Страву можна подавати як у гарячому, так і в холодному вигляді (в останньому випадку перець обсмажити на олії).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *