Піца з помідорами, болгарським перцем та оливками

Інгредієнти для тіста:

  • 500 г борошна,
  • ½ склянки води,
  • ½ склянки молока,
  • 1 яйце,
  • 4 ст. ложки розтопленого вершкового маргарину,
  • ½ пакетика сухих дріжджів,
  • 1 ст. л. цукру,
  • ½ ч. л. солі.

Для начинки:

  • 2-3 ст. л. томатної пасти або кетчупу,
  • 6 сосисок,
  • 1 велика цибулина,
  • 2 болгарських перця,
  • 2 помідори,
  • 200 г твердого сиру,
  • 2 плавлених сирка, майонез,
  • ½ пучка петрушки, оливки.

Спосіб приготування:

  1. Замісити дріжджове тісто: змішати сухі дріжджі з борошном, додати теплі воду і молоко, потім яйце, збите з цукром і сіллю. Тісто постійно вимішувати, в кінці додати розтоплений маргарин. Накрити тісто рушником, залишити підходити на 20 хв.
  2. Твердий сир натерти на тертці, решту продуктів дрібно нарізати.
  3. Тісто розкачати тонким (в міру) шаром, перекласти на змащений олією лист. Заготівлю змастити томатною пастою або кетчупом, посипати цибулею, викласти шматочки сосисок, перцю, плавлених сирків. Можна нанести сіточку з майонезу.
  4. Поставити в розігріту до 200 гр. духовку на 20 хв. Потім викласти на піцу кружки помідорів, оливки, посипати петрушкою, тертим твердим сиром, і пекти ще 5 хв.

Коментарі

  1. Я так готовлю свинину, только без помидор и перца, очень вкусно получается. А вот с куриным филе как-то в голову не приходило. Большое спасибо за идею, обязательно попробую.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *