Піца із салямі, оливками та помідорами

Інгредієнти:

  • Тісто для піци,
  • салямі 150 гр.,
  • сир твердий 150 гр.,
  • оливки великі 5-6 штук,
  • помідоркі черрі 5 шт,
  • розмарин – гілочка.

Спосіб приготування:

  1. Нарізаємо ковбаску і оливки, подрібнюємо в млинку сир.
  2. Робимо томатний соус, тільки без часнику і змащуємо їм тонко-тонко розкатаний коло для піци, посипаємо його сиром і викладаємо кружальця ковбаси, оливки, ножицями ріжемо розмарин.
  3. Ще можна помідорок черрі – для прикраси і для смаку, і перцю гостренького, якщо хочеться.
  4. Ставимо в духовку – 210 градусів 12 -15 хвилин, до золотистого кольору.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *