Піца «Улюблениця»

Інгредієнти для тіста:

  • 2,5 склянки борошна,
  • 3 ст. ложки рослинної олії,
  • ½ пакетика сухих дріжджів,
  • 1 склянка молока,
  • сіль.

Для начинки:

  • 2 ст. л. томатної пасти,
  • 300 г фаршу,
  • 1 велика цибулина,
  • 2 болгарських перці,
  • 2-3 помідори,
  • ½ пучка петрушки,
  • 200 г твердого сиру,
  • 150 г бринзи,
  • 2 ст. л. рослинної олії,
  • сіль,
  • мелений перець.

Спосіб приготування:

  1. Замісити дріжджове тісто: змішати сухі дріжджі з борошном, додати тепле молоко, цукор, сіль. Тісто постійно вимішувати, в кінці додати рослинне масло. Накрити тісто рушником, залишити підходити на 20 хв.
  2. Фарш потомити, не зажарюючи, на сковороді.
  3. Тісто розкачати тонким шаром, перекласти на змащене маслом деко. Заготівлю змастити томатною пастою, посипати нарізаною ріпчастою цибулею, викласти фарш, шматочки болгарського перцю, зелень, посолити, поперчити.
  4. Поставити в розігріту до 220 гр. духовку на 15 хв. Потім викласти на піцу шматочки бринзи, кружки помідорів, посипати тертим твердим сиром і пекти ще 5 хв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *