Піца з песто і ковбасою

Інгредієнти:

  • Шпинат 300 г,
  • часник 3 зуб.,
  • пармезан 60 г,
  • кедрові горішки (пінія) 60 г,
  • сіль 1 щіпка,
  • перець чорний мелений 1 щіпка,
  • оливкова олія 120 мл,
  • оливкова олія 1 ст. л.,
  • італійська ковбаса 1 шт.,
  • болгарський перець (червоний) 0,5 шт.,
  • моцарелла 240 г.

Спосіб приготування:

  1. Змішати в кухонному комбайні шпинат, часник, пармезан, кедрові горішки, сіль і перець. Збити до консистенції кашки. Не вимикаючи, додати масло. Відкласти в сторону.
  2. Нагріти 1 ст. ложку масла на невеликій сковороді і покласти в нього ковбасу. Розбити дерев’яною ложкою і обсмажувати близько 5 хвилин, поки не підрум’яниться. Викласти із сковороди і відкласти в сторону.
  3. Покласти на сковороду червоний перець. При необхідності додати трохи олії. Додати щіпку солі.
  4. Нанести песто на основу для піци рівномірним шаром.
  5. Посипати тертим сиром.
  6. Покласти ковбасу і посипати сиром.
  7. Викласти зверху смажений перець.
  8. Посипати сиром.
  9. Випікати 10-12 хвилин. Дістати піцу, розрізати клинами і подавати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *