Плов із сушених грибів

Плов із сушених грибів

Інгредієнти:

  • 10—12 сушених грибів,
  • 1 склянка рису,
  • 3 ст. ложки масла,
  • 1,5 склянки бульйону,
  • 3 голівки цибулі,
  • 1 морквина,
  • томат-пюре,
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Сушені білі гриби перебрати, промити і замочити на 3 години, потім зварити в цій самій воді до готовності. Гриби вийняти з бульйону шумівкою, нарізати великою соломкою й обсмажити, змішати з обсмаженою дрібно нарізаною цибулею і пасерованою морквою з томатом, додати трохи процідженого грибного бульйону, покласти перебраний промитий рис, закрити кришкою і тушкувати до готовності.
  2. Подати гарячим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *