Помідори, фаршировані грибами

Помідори, фаршировані грибами

Інгредієнти:

  • 300—400 г свіжих грибів,
  • 4—5 великих помідорів або 8—10 дрібних,
  • 2 ст. ложки вершкового масла,
  • 3—4 ст. ложки сметани або майонезу,
  • 1 яйце, зварене круто,
  • 50—60 г цибулі ріпчастої,
  • редис або огірки,
  • кріп або зелень пертушки,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Великі помідори розрізають навпіл, у дрібних тонко зрізують верхню частину, видаляють насіння і м’якоть, усередині солять і перчать. Нашатковані гриби тушкують з цибулею у власному соку або додавши вершкове масло.
  2. Потім їх охолоджують, змішують з нарізаним кубиками яйцем, додають майонез і частину м’якоті помідорів. Отриманою сумішшю фарширують помідори і прикрашають їх зеленню, скибочками редису або огірка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *