Проста сирна Паска

Проста сирна Паска

Інгредієнти:

  • Вершкове масло – 200 г
  • Сіль – 2 ч. ложки
  • Сметана – 1 банка
  • Цукати – 50 г
  • Білий дрібний цукор – ½ склянки
  • Подрібнений мигдаль – 50 г
  • Сир – 2,8 кг

Спосіб приготування:

  1. Мокрий свіжий сир покласти на ніч під прес, потім протерти через сито.
  2. Додати в сир сметану, вершкове масло, сіль, цукор. Змішати разом з рубаними цукатами і подрібленим мигдалем.
  3. Скласти масу в дерев’яну форму, викладену в марлю. Залишити під пресом на добу.
  4. Обережно вийняти паску на блюдо і, за бажанням, прикрасити горіхами, що залишилися і цукатами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *