Інгредієнти:
- Пшеничні висівки – 1 склянка,
- Цільнове борошно – 1 склянка,
- Гранульований цукор – 1/2 склянки,
- Розпушувач – 1 ч ложка,
- Харчова сода – 1/2 ч ложки,
- Мелена кориця – 1/2 ч ложки,
- Щіпка солі,
- Несолодкий яблучний соус – 1/2 склянки,
- Маслянка – 1/2 склянки,
- Оливкова олія – 1/4 склянки,
- Велике яйце – 1 шт.
Спосіб приготування:
- Нагрійте духовку до 180 градусів С і викладіть у форму для випікання кексів, паперові формочки.
- У середній мисці з’єднайте сухі інгредієнти: пшеничні висівки, борошно, цукор, розпушувач, соду, корицю та сіль.
- У великій мисці з’єднайте вологі інгредієнти: яблучне пюре, маслянку, олію та яйце.
- Додайте сухі інгредієнти до вологих і перемішайте до однорідної маси.
- Розділіть тісто по паперових формочках і випікайте 20-22 хв. Зверху на тісто, можна покласти горіхи та вишні або щось інше, за власним бажанням. Вийміть з духовки і дайте повністю охолонути.