Розсольник домашній

Розсольник домашній

Інгредієнти:

  • 50 г свіжої капусти,
  • 4 картоплини,
  • 1 морквина,
  • 2 корені петрушки,
  • 1 корінь селери,
  • 4 голівки ріпчастої цибулі,
  • 2 солоні огірки,
  • 40 г столового маргарину,
  • 1,5 л бульйону або води,
  • спеції,
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Розсольник готують на м’ясному бульйоні з яловичиною, свининою, бараниною, серцем, домашньою птицею тощо, а також вегетаріанський.
  2. Коріння і цибулю шаткують і пасерують.
  3. Білокачанну капусту і солоні огірки нарізають соломкою. Огірки з грубою шкірочкою і великим насінням очищають Під шкірочки, нарізають уздовж, видаляють насіння, а потім нарізають упоперек великою соломкою. Підготовлені огірки припускають. Відходи від огірків варять з невеликою кількістю бульйону, який додають у розсольник.
  4. Картоплю нарізають брусочками або дольками. У киплячий бульйон або воду опускають капусту, доводять до кипіння, додають картоплю, а через 5—7 хв — пасеровані овочі й припущені огірки. За 5—10 хв до закінчення варіння кладуть спеції, сіль і заправляють огірковим розсолом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *