Розсольник з яловичиною

Розсольник з яловичиною

Інгредієнти:

  • 1,5 л води,
  • 400 г яловичини,
  • по 1 кореню петрушки, пастернаку, селери,
  • 1 цибулина,
  • 2—4 картоплини,
  • 2 ст. ложки жиру,
  • 2 солоні огірки,
  • пучок зеленого салату або щавлю,
  • 4 ст. ложки сметани,
  • 1 —2 лаврові листки,
  • 5—6 горошин перцю,
  • 1 склянка огіркового розсолу,
  • сіль за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Варять м’ясний бульйон.
  2. Очищені й промиті петрушку, пастернак, селеру, цибулю пасерують на жирі з томатом. Огірки і картоплю відварюють окремо, заливають готовим бульйоном, варять ще 20—25 хв. У процесі кип’ятіння додають 1 лавровий лист, перець, прокип’ячений і проціджений огірковий розсіл.
  3. Готове м’ясо виймають, ділять на порції, кладуть у суп дрібно нарізаний салат або щавель.
  4. Подаючи до столу, у кожну тарілку кладуть по шматочку м’яса, сметану, посипають дрібно нарізаною зеленню петрушки або кропу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *