Розсольник зі шпинатом

Розсольник зі шпинатом

Інгредієнти:

  • 5 картоплин
  • 2 корені петрушки
  • 1 корінь селери
  • 4 голівки ріпчастої цибулі
  • 120 г солоних огірків
  • 100 г щавлю або шпинату
  • 40 г столового маргарину
  • 1,5 л бульйону або води
  • спеції, сіль за смаком

Спосіб приготування:

  1. У киплячий бульйон кладуть картоплю, доводять до кипіння, додають пасеровані моркву, цибулю, а через 5— 10 хв — припущені огірки. Наприкінці варіння кладуть нарізані щавель або шпинат, сіль, спеції, вливають огірковий розсіл і варять до готовності.
  2. Якщо готують розсольник без шпинату або щавлю, то збільшують масу огірків або овочів.
  3. Подаючи до столу, в розсольник кладуть шматок м’яса, птиці або риби.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *