Рубець у білому соусі

Рубець у білому соусі

Інгредієнти:

  • 600 г рубця,
  • 300 г грудинки,
  • 1 морквина,
  • 1 корінь петрушки,
  • 2 голівки ріпчастої цибулі,
  • 1 склянка білого соусу,
  • півлимона,
  • сіль,
  • перець,
  • лавровий лист,
  • зелень за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Рубець молодого теляти добре промити, натерти внутрішній бік рубця недрібною сіллю, потім ще раз промити холодною водою й обдати окропом. Рубець покласти в каструлю, залити водою, додати цибулю, моркву, петрушку, шматок телячої грудинки і варити при слабкому кипінні до готовності, періодично знімаючи шумовиння.
  2. Готовий рубець і грудинку вийняти з бульйону, нарізати невеликими кубиками, покласти в сотейник, залити білим соусом, додати сіль, перець, лимонний сік і при слабкому кипінні варити ще 10 хв. Подавати рубець у глибоких тарілках, посипавши дрібно нарубаною зеленню кропу і петрушки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *