Фото рулетів з баклажанів

Рулетики з баклажанів

Інгредієнти:

  • Середні баклажани – 3 шт,
  • М’ясний фарш – 200 г,
  • Морква – 1 шт,
  • Часник – 5 зубчиків,
  • Грецькі горіхи – 1/2 склянки,
  • Суміш прянощів Хмелі-сунелі – 0,5 ч ложки,
  • Кінза або петрушка,
  • Майонез,
  • Олія.

Спосіб приготування:

  1. Баклажани помити, нарізати уздовж на пластини, посолити.
  2. Поставити під гніт, щоб стекла гіркота. (Гніт — важкий предмет, що кладеться на що-небудь для постійного тиснення.)
  3. Підсмажити фарш на олії.
  4. Окремо натерти моркву на тертці і також підсмажити.
  5. Дрібно нарізати горіхи та розтолочити.
  6. Змішати фарш, моркву, пропущений через часникодавку часник, горіхи, дрібно нарізану зелень і хмелі-сунелі.
  7. Додати майонез, посолити за смаком та добре перемішати.
  8. Баклажани віджати, обсмажити на олії та вишушити на серветках.
  9. Отриману начинку намастити на скибочки баклажанів і завернути в рулетики.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *