Рис у горщику

Рис у горщику

Інгредієнти:

  • 400 г телятини або свинини,
  • 500 г білокачанної капусти,
  • 1 велика цибулина,
  • 2 стручки солодкого перцю,
  • 200 г печериць або білих грибів,
  • 1 долька часнику,
  • 1 ч. ложка червоного меленого перцю,
  • 1 л м’ясного бульйону,
  • 2 склянки рису,
  • сіль,
  • перець,
  • 2 ст. ложки маргарину або олії.

Спосіб приготування:

  1. М’ясо розрізати на кубики завбільшки 2×2 см, обсмажити в жирі, додавши рубану ріпчасту цибулю. Капусту нарізати тонкими смужками. Зі стручків перцю видалити серцевину, нарізати їх кільцями. Гриби оцистити, розрізати навпіл.
  2. Усі ці овочі додати до м’яса. Усе трохи обсмажити, постійно помішуючи, потім залити м’ясним бульйоном. Страву тушкувати 20—30 хв. Потім рис залити великою кількістю води і варити до напівготовності, після чого промити його, обсушити і додати в горщик до м’яса й овочів . Прокип’ятити на дуже слабкому вогні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *