Фото рису з грибами

Рис з грибами

Інгредієнти:

  • Оливкова олія – 1 ст ложка,
  • Середня цибуля – 1 шт,
  • Часник – 3 зубчики,
  • Шампіньйони – 100 г тонко нарізати,
  • Рис – 100 г,
  • Овочевий бульйон – 500 мл,
  • Свіжа петрушка,
  • Сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

  1. Нагрійте оливкову олію у сотейнику. Додати цибулю і часник і готуйте на середньо-слабкому вогні до м’якості.
  2. Додайте гриби і готуйте ще хвилину.
  3. Додайте рис і відразу залийте бульйон. Доведіть до кипіння, потім зменшіть вогонь і готуйте приблизно 30 хвилин або доки не випарується рідина і рис не звариться. При потребі додайте ще гарячої води.
  4. Після приготування перемішайте із петрушкою, сіллю та перцем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *