Фото салату з кабачків та моркви

Салат із кабачків та моркви

Інгредієнти:

  • Сік лайма – 1/4 склянки,
  • Оливкова олія – 2 ст ложки,
  • Соєвий соус з низьким вмістом натрію – 1 ст ложки,
  • Коричневий цукор – 2 ч ложки,
  • Тертий імбир – 1,5 ч ложки,
  • Кабачки, невеликі – 2 шт,
  • Велика морква – 1 шт,
  • Цибуль – 1 середня головка,
  • Перець чилі- 1 шт,
  • Кінза, свіжа – 1/3 склянки,
  • Арахіс смажений – 1/2 склянки,

Спосіб приготування:

  1. У глибокій мисці збийте сік лайма, оливкову олію, соєвий соус, цукор і тертий імбир.
  2. Наріжте кабачки і моркву спріралями або натріть на тертці.
  3. Перемішайте із кабачками та морквою, цибулю, перець чилі, арахіс і свіжу кінзу. Заправте приготовленим соусом.
  4. При бажанні додайте більше кінзи та арахісу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *