Салат із тріскою

Салат із тріскою

Інгредієнти:

  • 4-5 картоплин
  • 250 г філе морської риби,
  • 2 свіжі огірки,
  • 1 ст. ложка натертого хрону,
  • 100 г майонезу,
  • зелень.

Спосіб приготування:

  1. Картоплю відварити в «мундирі» відразу очистити. Остиглу картоплю нарізати кубиками. Рибу (тріску, камбалу, морського окуня тощо) зварити в підсоленій воді з додаванням цибулі, кореня петрушки, перцю горошком і лаврового листя. Стежити, щоб риба не переварилась: досить 10 хв.
  2. Готову рибу вийняти на тарілку, накрити (щоб не завітрилась) і охолодити, потім нарізати шматочками. Свіжі огірки нарізати скибочками або брусочками.
  3. У салатник підготовлені продукти складати шарами, посипаючи кожен зеленою цибулею, кропом, петрушкою і натертим хроном. Залити майонезом і залишити на холоді на 15 хв, потім подати до столу.
  4. Прикрасити тонкими скибочками свіжого огірка і гілочкою петрушки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *