Салат морквяно-яблучний з родзинками і горіхами

Салат морквяно-яблучний з родзинками і горіхами

Інгредієнти:

  •  4 морквини,
  • 2 ст. ложки меду (або цукру),
  • 2 ст. ложки горіхів (здрібнених),
  • 4 яблука,
  • 3 ст. ложки родзинок,
  • лимонний сік,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Моркву очистити, подрібнити на тертці, додати лимонний сік, мед і горіхи, перемішати, накрити посуд кришкою і відставити на 15 хв.
  2. Яблука нарізати тонкими скибочками, збризкати лимонним соком, додати родзинки і перемішати з підготовленою морквою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *