Салат олів'є «Мавпочка»

Салат олів’є «Мавпочка»

Інгредієнти:

  • по 200 г огірків, картоплі та ковбаси
  • 100 г зеленого горошку консервованого
  • 5 оливок
  • 3 варених яйця
  • майонез
  • сіль

Спосіб приготування:

  1. Нарізати дрібним кубиком ковбасу, огірки, відварні картоплю і 2 яйця.
  2. З’єднати всі підготовлені продукти, додати зелений горошок, майонез, перемішати.
  3. Викласти салат на плоске блюдо у вигляді голови мавпочки.
  4. Відокремити білок третього яйця від жовтка, окремо потерти їх на дрібній тертці.
  5. Зробити мордочку мавпи як на фото, використовуючи білок і жовток яйця, а також нарізані чорні оливки.
  6. Подати салат олів’є «Мавпочка» на святковий стіл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *