Салат з авокадо фото

Салат з авокадо, буряка та грибів

Інгредієнти:

  • Гриби портобелло – 4 шапочки, (або печериці)
  • Лимонний сік – 1/4 склянки,
  • Оливкова олія – 3 ст. ложки,
  • Цибуля, невелика – 1 шт,
  • Листкова капуста кейл – 150 г, (або пекінська)
  • Буряк середній, варений – 1 шт,
  • Авокадо, стиглі – 2 шт,
  • Хліб Маца – 2 листа. (або сухарі)

Спосіб приготування:

  1. Нагрійте духовку до 220 градусів.
  2. На деко для випічки викладіть порізані навпіл гриби, посоліть і обсмажте 20 хв до готовності.
  3. Тим часом готуємо заправку, збийте лимонний сік, оливкову олію, нарізану цибулю, сіль та перець за смаком.
  4. Викладіть на тарілки порівну (якщо 2 і більше), листкову капусту, нарізаний кубиками буряк, авокадо, тонко нарізані гриби та хліб маца подрібнений на шматочки.
  5. Полийте заправкою перед подачею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *