Інгредієнти:
- Вівсяні пластівці – 2 склянки,
- Кіноа – 1/2 склянки,
- Насіння чіа – 1/2 склянки,
- Мигдаль, нарізаний – 1/2 склянки,
- Сушені вишні – 1/2 склянки,
- Темний шоколад, подрібнений – 1/2 склянки,
- Мигдальне масло – 3/4 склянки,
- Мед – 1/3 склянки,
- Кокосова олія- 2 ст. ложки,
- Чорнослив, очищений – 1/2 склянки.
Спосіб приготування:
- Вкрийте деко для випічки або дошку пергаментним папером.
- У глибокій мисці з’єднайте вівсянку, кіноа, насіння чіа, мигдаль, вишні і шоколад.
- У сотейнику на низькому вогні нагрійте до гладкої маси мигдальну олію, мед, кокосову олію і 1/2 чайній ложці солі, періодично помішуючи. Додайте чорносли.
- Наступним кроком з’єднуємо приготовлену суміш із вівсяною сумішшю і добре перемішуємо.
- Сформуйте руками суміш в брусочки, використовуючи приблизно 1/3 склянки суміші для кожного.
- Помістіть на підготовлений лист і поставте в холодильник до готовності, приблизно на 1 годину.
- Зберігати в холодильнику, в герметичній тарі, до 3 тижнів.