Сік порічковий натуральний

Сік порічковий натуральний

Інгредієнти:

  • 1 кг ягідної маси
  • 1,5 склянки води

Спосіб приготування:

  1. Ягоди розчавити дерев’яним товкачиком, перекласти в каструлю, додати воду, підігріту до 80°С.
  2. Ягоди з водою нагріти на слабкому вогні до 60°С і витримати при цій температурі ЗО хв.
  3. Потім сік віджати, зняти з осаду, профільтрувати.
  4. Розливаючи у банки місткістю 2 л і більше, сік консервувати способом гарячого розливу, розливаючи у дрібнішу тару, сік пастеризувати при 85°С: півлітрові пляшки або банки — 15, літрові — 20 хв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *