Сочевиця із гарбузом та шпинатом

Інгредієнти:

  • Маленький гарбуз (баттернат), нарізати на шматочки,
  • Сочевиця – 450г,
  • Цибуля – 2 середні головки, дрібно нарізати,
  • Імбир – 1 ст. ложки, почистити, дрібно нарізати,
  • Оливкова олія – 1 ст. ложка,
  • Мелений коріандр – 1 ч. ложка,
  • Мелений кардамон – 1 ч. ложка,
  • Курячий або овочевий бульйон – 1 л.,
  • Шпинат – 1-2 пучка, за смаком,
  • Оцет – 1 ст. ложка.

Спосіб приготування:

  1. На сковороду додайте олію, цибулю та імбир, смажити на середньому возні, помішуючи, 5хв до золотистого кольору. Потім додайте коріандр і кардамон і смажте ще 1хв помішуючи. Далі додайте кабачки, сочевицю, бульйон і 1/4 чайної ложки солі.
  2. Накрийте, доведіть до кипіння. Потім зменшити тепмературу менше середнього. Тушкуйте 12 хвилин.
  3. Додайте і розмішайте шпинат, оцет і по 1/2 чайної ложки солі та перцю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *