Солянка асорті

Солянка асорті

Інгредієнти:

  • 400 г стерляді або судака, білуги чи осетра,
  • 250 г яловичини,
  • 4 голівки ріпчастої цибулі,
  • 2 солоні огірки,
  • 40 г вершкового масла,
  • 40 г каперсів,
  • 80 г маслин,
  • 4 ст. ложки томату-пюре,
  • 1,5 л рибного бульйону,
  • 4 дольки лимона.

Спосіб приготування:

  1. Рибу сімейства осетрових розібрати на філе зі шкірою без хрящів, нарізати на порційні шматки, ошпарити для видалення згустків білка і промити. Рибу з Кістковим кістяком розібрати на філе зі шкірою без кісток. З головизни і рибних відходів зварити рибний бульйон.
  2. Солянку готувати порціями, для чого в порційну миску покласти 3—4 шматки сирої риби, пасеровану цибулю і томат-пюре, припущені огірки, залити рибним бульйоном і варити 10—15 хв, покласти каперси, варену нарізану головизну, спеції, сіль і варити ще 2—3 хв.
  3. Подаючи до столу, покласти в солянку маслини, кружечок очищеного лимона і посипати дрібно нарізаною зеленню. Маслини, лимон і зелень можна подати окремо в розетці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *