Солянка на грибному бульйоні

Солянка на грибному бульйоні

Інгредієнти:

  • 500 г грибів,
  • 2 цибулини,
  • 2 ст. ложки томата-пюре,
  • 2 ст. ложки масла або маргарину,
  • 100 г сметани,
  • 1/4 лимона,
  • 150—200 г солоних огірків.

Спосіб приготування:

  1. Нашинкувати і ледь підсмажити цибулю, додавши наприкінці смаження томату-пюре. Зварити гриби в невеликій кількості води, після готовності вийняти їх із бульйону і промити холодною водою. Нарізані шматочками гриби скласти в посуд, додати дрібно нарізані (без шкірочки) солоні огірки, ледь підсмажену цибулю, лавровий лист, перець горошком і заправити попередньо підготовленим грибним бульйоном. Додати необхідну кількість гарячої води і варити 10 хв.
  2. Подавати зі сметаною, скибочками лимона, зеленню петрушки або кропу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *