Соус із грибами і зеленню петрушки

Соус із грибами і зеленню петрушки

Інгредієнти:

  • 25 г ріпчастої цибулі,
  • 100 г вершкового масла,
  • 80 г борошна,
  • 200 г білого вина,
  • 600 г рибного бульйону,
  • 50 г грибного бульйону,
  • зелень петрушки.

Спосіб приготування:

  1. Дрібно нарізану цибулю спасерувати на маслі з борошном. Потім влити вино і концентрований рибний бульйон, прокип’ятити протягом 20—25 хв і заправити вершковим маслом. До отриманої суміші додати грибний бульйон і протерти крізь сито. Подаючи до столу, посипати дрібно нарізаною зеленню петрушки.
  2. Готовий соус подавати гарячим до відварних рибних страв тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *