Суп-пюре з горошку зеленого сушеного

Суп-пюре з горошку зеленого сушеного

Інгредієнти:

  • 400 г великого зеленого сушеного горошку,
  • 100 г сушеного цукрового горошку,
  • 50 г масла,
  • кріп,
  • петрушка.

Спосіб приготування:

  1. Залити водою годин на 6 400 г великого сушеного зеленого горошку. У цій же воді зварити, протерти. Зварити 100 г сушеного цукрового горошку. З’єднати його (і його відвар) із протертим великим зеленим горохом (і його відваром). Додати сіль, 50 г маслак рубаний кріп, петрушку, прогріти, не доводячи до кипіння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *