Суп з галушками

Суп з галушками

Інгредієнти на манні галушки:

  •  1 пучок зелені,
  • 0,25 л м’ясного бульйону,
  • 100 г манної крупи,
  • 1 яйце,
  • сіль,
  • перець,
  • мускатний горіх

Крім того:

  • 0,75 л м’ясного бульйону,
  • по 0,5 пучка петрушки і зеленої цибулі.

Спосіб приготування:

  1. Приготування галушок: промити зелень, обсушити і дрібно нарубати. Розігріти бульйон, всипати манку, убити яйце, розмішати, посолити, додати прянощі. Масу покласти в змащену маслом плоску форму, випікати 3 хв при 600 Вт, не закриваючи кришкою, потім перевернути, накрити кришкою і за 4 хв довести до готовності.
  2. Манну масу розділити чайною ложкою на маленькі шматочки, покласти в гарячий бульйон і посипати зеленню.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *