Суп з квасолею фото

Суп з квасолею

Інгредієнти:

  • Оливкова олія – 2 ст. ложки,
  • Середня морква – 2 шт, подрібнена,
  • Селера – 2 стебла, нарізані скибочками,
  • Середня цибуля – 1 шт, дрібно нарізана,
  • Томатна паста- 1/4 склянки,
  • Зубчики часнику – 3 шт, пордібнені пресом,
  • Кмин – 1,5 ч ложки,
  • Паприка – 1 ч ложки,
  • Овочевий або курячий бульйон – 750 мл (з низьким вмістом натрію),
  • Квасоля – 3 склянки,
  • Кукурудза – 1 склянка,
  • Авокадо – нарізати на шматочки,
  • Листя кінзи – для подачі.

Спосіб приготування:

  1. У сотейнику нагрівайте олію на середній температурі. Додайте моркву, селеру і цибулю. Готуйте від 6 до 8 хвилин або до коричневого кольору, періодично помішуючи. Додайте томатну пасту, часник, кмин і паприку. Готуйте, помішуючи, від 1 до 2 хвилин або поки часник не стане золотистим і томатна паста не підрум’яниться. Додайте 1/2 склянки бульйону.
  2. Перенесіть вміст сковороди в каструлю разом з квасолею, кукурудзою та бульйоном, що залишився. Накрийте кришкою і готуйте на високій – 4 години або низькій температурі протягом 6 годин. Подавати з авокадо та кінзою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *