Теляче філе в шинково-шпинатовій оболонці

Теляче філе в шинково-шпинатовій оболонці

Інгредієнти:

  • 1 теляче філе,
  • сіль,
  • молода солодки паприка і чорний перець,
  • 2 ст. ложки пряженого масла,
  • 2 цибулини,
  • 2 зубки часнику,
  • 150 г печериць,
  • 2 ст. ложки вершків,
  • 500 г свіжого шпинату,
  • 2 шматки білого хліба,
  • 2 жовтки,
  • 150 г сирого окосту скибочками,
  • 1 білок.

Спосіб приготування:

  1. Філе очистити від плівок і жиру. М’ясо посолити, посипати перцем і паприкою. Розпустити на сковороді масло на плиті, обсмажити в ньому філе з усіх боків протягом 5 хв, вийняти й охолодити.
  2. Очищену цибулю і часник, вимиті печериці дрібно порубати, у гарячому жирі на сковороді обсмажити 3 хв до золотавого кольору, додати вершки. Охолодити грибну масу.
  3. Шпинат вимити, обсушити і готувати при 600 Вт близько 5 хв. Хліб без кірки замочити у воді, віджати і подрібнити. Змішати хліб і жовтки 3 грибною масою.
  4. Скибочки шинки покласти у формі прямокутника так, щоб можна було загорнути в нього філе. Викласти на шинку грибний фарш, потім шпинат. Шпинат змастити розмішаним білком, покласти зверху філе й обгорнути його шпинатом і шинкою, рулет сколоти дерев’яними паличками. Запікати при 100 Вт близько 10 хв. На гарнір можна подати горошок і картопляне пюре.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *