Торт із бананами

Інгредієнти:

  • 1.5 склянки борошна,
  • 1 склянка сметани,
  • 1 ст. ложка кориці,
  • 5 бананів,
  • ванілін,
  • сік лимона,
  • сіль.

Спосіб приготування:

  1. Просіяти борошно, додати сметану, корицю, ванілін, сік лимона і щіпку солі. Замісити тісто і розділити його навпіл. Розкачати 2 шари відповідно до розмірів форми, у якій випікатиметься торт.
  2. Змастити форму маслом і покласти в неї один шар. Вкрити тісто шаром очищених від шкірки і нарізаних кружальцями бананів.
  3. Зверху покласти інший шар тіста і трохи притиснути його краї змоченими пальцями. Поверхню торта змастити збитим жовтком і трохи посипати цукровим піском. Випікати протягом півгодини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *