Торт Крекер

Торт Крекер

Інгредієнти:

  • Крекер – 2 пачки по 180 г (вершковий і шоколадний)
  • Домашня сметана – 1 л
  • Цукор – 0.5 л
  • Ванільний цукор – 5 г
  • Желатин – 25 г

Кількість порцій: 10-12 порцій.

Спосіб приготування:

  1. Сметану, цукор і ваніль збити міксером до піни.
  2. Додати розведений з теплою водою желатин і розмішати.
  3. В одній великій посудині вимішати крекер і крем що вийшов.
  4. Накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 12 год.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *