Торт «Ніжність»

Інгредієнти:

  • 75 г маргарину,
  • 150 г цукрового піску,
  • 2 яйця,
  • 125 г борошна,
  • 65 г крохмалю,
  • 1/5 ч. ложки харчової соди,
  • 5 штук тертого мигдалю,
  • вишні,
  • родзинки.

Спосіб приготування:

  1. Маргарин, цукровий пісок, яйця і сіль збити до утворення стійкої піни, додати просіяне борошно із содою і мигдаль. Узяти рознімну форму для торта, покласти туди промаслений папір, рівномірно розкласти вишні й насипати родзинки.
  2. Приготоване тісто покласти на вишні й випікати на середньому вогні 50 хв. Охолодити, викласти з форми і трохи посипати цукровою пудрою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *