Торт «ПАЙ»

Інгредієнти для тіста:

  • 200 г масла або маргарину,
  • 200 г сметани,
  • 3 склянки борошна,
  • 1 ч. ложка солі.

Для бісквіта:

  • 4 яйця,
  • 1 склянка цукру,
  • 1 склянка борошна.

Для начинки:

  • 1 склянка яблучного конфітюру або пюре,
  • півсклянки цукрової пудри.

Спосіб приготування:

  1. Борошно й масло покласти в миску, порубати ножем; щоб вийшла масляниста крупа, влити сметану, змішану із сіллю, і швидко замісити тісто.
  2. Розкласти його на змащений маслом глибокий лист рівним шаром, притискаючи пальцями, поставити в добре нагріту духовку і трохи підрум’янити.
  3. Потім вийняти, змастити яблучною начинкою, зверху залити рівним шаром суміші для бісквіта.
  4. Знову поставити в піч, зменшивши вогонь.
  5. Коли бісквіт зарум’яниться і пропечеться, вийняти торт і обсипати цукровою пудрою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *